Management en Persoonlijke ontwikkeling

Individuele coaching

In deze tijd ervaren steeds meer mensen toenemende druk. In organisaties moeten belangrijke doelen en strakke deadlines gehaald worden. De economische, financiële en operationele druk is enorm en de prestatiedruk is hoger dan ooit. Het is niet zo vreemd dat je met een probleem of kwestie komt te zitten waar je zelf niet meer uit komt. Coaching kan je helpen de voor jou juiste koers te kiezen.

Jouw coachvraag is het startpunt. Afhankelijk van je omstandigheden, knelpunt of probleem kijken we hoe we het gaan aanpakken. In zes tot acht individuele gesprekken worden vraagstukken verkend en uitgediept en brengen we door middel van doorvragen, spiegelen en oefeningen alles in kaart.
Door de coaching vind je de antwoorden op de vragen en ben je weer in staat zelf eventuele problemen op te lossen. Ook ben je meer intrinsiek gemotiveerd en geïnspireerd om je doelen te bereiken, in je werk en privéleven.

Zowel particulieren als medewerkers en leidinggevenden van organisaties en onderwijsinstellingen kunnen bij mij terecht voor individuele coaching.

>> lees meer over mogelijke onderwerpen en methodes

Over Dries
‘Ik voelde mij op mijn gemak en kon alles vertellen wat ik kwijt wilde. De coach probeerde zich in te leven in de omstandigheden waarmee ik te maken heb. Hij luisterde goed en dat gaf mij een rustgevend gevoel. De coach bleef doorvragen en zich verdiepen in mijn situatie.’